Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Harrastelija
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Kertokaa nyt mitkä Pro Tools M-powered 8, LE ja HD?
Aika:29.08.2010 22:10
Coma_: Näiden kans ei oo aiemmin tullut pelattua ja nyt ei vaan osaa ja hermot alkaa mennä pohtimiseen ja digidesignin sivujen selaamiseen. Mitä nuo nyt pintapuolisesti tarkoittavat. Miksi myynnissä on pelkästään M-Powered 8 ja mitä eroja noilla on, eihän M-Powered 8 käyttö sulje mitään pois verrattuna LE:hen rautojen kohdalla? Käsitin että LE on ainakin varhaisempi versio verrattuna M-Powered 8:siin.
 
Kun nyt oon perustamassa kotistudiota ja ajattelin hommata M-Audio Profire 2626:n http://www.thomann.de/fi/maudio_profire_2626.htm koska vaikuttaa hyvältä ja ettei erikseen tarvitsisi hommata 8 kanavaista etuastetta. Olisiko nyt kuitenkin parempi hommata esim. Digidesign Mbox 2 Factory http://www.thomann.de/fi/maudio_profire_2626.htm, jossa mukana tulisi valmiina LE? Kiitos!

 
Lyhyesti:
 
LE on alunperin riisuttu versio HD:stä. M-Powered taas myöhemmin tullut versio joka toimii vain M-Audion äänikorttien/interfacejen kanssa.
 
Eli HD on se alkuperäinen usean tuhannen euron versio jossa on mukana/saatavissa erilaisia kiihdytinkortteja ja muita perusraudan lisäksi. En usko että sitä haluat, ainakaan ostaa :)
 
LE on sitten halvempi ja riisutumpi versio joka toimii vain Digidesignin äänikorttien kanssa ja yleensä tuleekin niitten mukana.
 
M-Powered on pelkkä softa joka ei kuitenkaan toimi jos ei ole M-Audiomn korttia koneessa.
 
Käytännössä softana ja ominaisuuksiltaa LE ja M-Powered ovat suunnilleet samat samoine mukana tulevine plugareineen jne.
 
Kummankin kanssa voi käyttää mitä tahansa rautaa lisänä, kunhan peruskortit ovat nuo edellä mainitut.
 
Nuo kummatkin kortit jotka mainitsit ovat ihan ok, ihan omista tarpeista raudan suhteen riippuu kumpoi kannattaisi ottaa. Voihan sitä tietty laskea yhteishintaakin, koska toisessa tosiaan tulee mukana LE, toiseen joutuu ostamaan erikseen M-Poweredin, jos nyt välttämättä Protarin haluaa.
 
Harrastelija
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=193410