Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Martin 00-15
Aika:27.08.2010 20:53
Tota noin. Minusta tuo Martin 00-15 on tosi magee skeba. Mulla ei ole muuta kokemusta, kun että liikkeessä testailin muutamaa yksilöä kun oli viime keväänä ostamassa akustista. Päädyin kylläkin toiseen merkkiin ja malliin, mutta tuo Martin todella miellytti soinniltaan ja tuntumaltaan. Tuo ulkonäkö nyt on tietty vähän koruton, mutta se on toisaalta tyyliseikka noissa Martineissa. Sellainen jäyhä tarkoituksenmukaisuus kyllä tietyllä tapaa tekee allekirjoittaneeseen nykyisin vaikutuksen.
 
Oma tuntumani Martiniin on sellainen, että siinä on lämmin ja täyteläinen sointi. Alapäässä ei ehkä ole ihan niin paljoa botnea kuin jossain hyvässä dreadnoughtissa esimerkiksi, mutta ihan riittävästi mielestäni itseni komppaamiseen. Ne kaikki eivät ole ihan samnlaisia vaan yksilöissä tuntui olevan herkkyyden osalta eroja, mutta toisaalta musaliikkeissä voi kielityksissäkin olla sen verran eroja että meikäläinen hämääntyy eli ihan varmaksi en voi sanoa. Sen voin kuitenkin sanoa ettei mikään niistä tuntunut varsinaisesti huonolta.
 
Itselleni kävi niin, että kiinan kaunotar vei sydämeni. Itselleni kitaran ostaminen ei koskaan ole ollut kylmän analyyttinen järkitapahtuma, vaan ehdottomasti fiilisjuttu. Sitten vain päätän, että ostokseni oli hyvä enkä anna minkään seikan enää häiritä sitä päätöstä joten olen aina ollut ostoksiini tyytyväinen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=193361