Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Heissi
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Korg Nanopad
Aika:27.08.2010 19:08
JoeHans: Ostinpas tuommosen lelun ajatuksella, että voisi naputella rumpuja kotinauhotteluihin helposti. Muutamalla kokeilulla ei ole kyllä verme oikein vakuuttanut. Ongelmana on, että nopeampaa komppia naputellessa (esim. tuplabasaria) osa iskuista jää väliin. Midiä nauhoittaessa huomasin että softa nappaa talteen väärin pitkiä ääniä vaikka esim. tasaista 8- tai 16-osaa naputtaisi. Asetuksia pari tuntia räpläilin mm. Korgin oman editorin kanssa muttei edelleenkään onnannu.
 
Osaako kukaan sanoa, että onko tuo todella nuin köpö laite, onko laitteessa vikaa, vai kenties käyttäjässä? Softana mulla on Sonar käytössä. Thomannilta ostettu, joten palautuskin pitäisi kai olla helposti mahdollista.

 
Tilasin myös Nanopadin vähän aikaa sitten ja vehje oli aika susi. Puolet padeista jää jumiin tai ei toimi ollenkaan. Lähettelin sitten reklamaatiota DV247:lla mistä sen tilasin ja uusi vehjes on nyt tulossa. Saa nähdä onko se samaa laatua. Mitä vähän foorumeita lueskelin, niin melko paljon on ollut samansuuntaista ongelmaa porukalla.
 
Midi Monitorilla voi testailla kulkeeko Note On ja Note Off -control messaget normaalisti:
http://obds.free.fr/midimon/
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=193357