Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Todella putkivahvistimen oloisia trankkuja
Aika:26.08.2010 22:02
Antti1: Musarillahan lienee useampikin tuollainen vahvari ja olisko myös ainakin Carlsbrolla? Kettu tietänee ainakin jälkimmäisestä varmaan jotain?
 
Ei mun tietääkseni? Carlsbrolla oli TOP -pari, mutta nepä oli täysiverisiä putkareita, meirämbändissä oli molempia. Sitten aikoinaan saatiin jonkinmoinen endorsementti Carlsbrolle, reunaehtoina oli, että siirryttiin vahvistinpuolella käyttämään Marliineita ja Stingrayta. Siitä hyvästä saatiin alennusta noista laitteista, ja ihQsälää, kuten vöitä, tarroja ym. 8)
Niin ja sitte tuli sellasta "etua" että oli optio joihinkin uutuuksiin, wanha nauhakaikuarsenaali (Meazzi ja Wem/Watkins Copycat) korvautui kahella Carlbro Mantis -puolijohdekaiulla. Kumpikaan ei oikein toiminut.
 
Sitä en sitten oo seurannut, oliko Carlsbrolla joskus myöhemmin, Stingray II jälkeen, jotain putkipelejä, mutta epäilen hieman. Ei myöskään Carlsbrolta lähteneillä kavereilla, jotka perusti Alligator Amps -firman. Kyseisestä puljusta meillä oli yks Alligator-kitaracombo sittemmin. Ihan näppärä 150 W Mosfetti-tekniikalla ollut. Paha vaan että paloi meidän sillosen kiipparistin vanhempien verstaan mukana.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193337