Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RantaNalle
Alue:Kilpailut
Aihe:Riffiskaba 150 - Äänestys
Aika:25.08.2010 21:58
sympxgtr - Tästä tulee mieleen aamut kun sydän hakkaa lujaa ja olo on erittäin rauhaton. Mitähän siinä eilisessä boolissa oli.
 
krk - Tästä tulee kyllä mieleen semmonen krapula kuumotus aina aamuisin. Mitä helvettiä sitä tulikaan tehtyä, hiki valuu otsalla ja olo on mitä kauhein. Oot tunnin myöhäs töistä, heräät eiliset vaatteet päällä persepystyssä sängyltä. Vanha viina tuoksuu ja ehkä liskojakin menee seinillä.
 
tono - Tää on semmonen krapula että heräät aamulla edelleen kännissä ja olo on vielä aika mukava. Tiedostaen kuitenkin että kohta kolahtaa ja kovaa, äkkiä kaikki ibumaxit kaapista naamariin ennenku itkettää.
 
gary field - Heräät aamulla naisen luota ja menet kylppäriin maailman kuninkaana. Tulet takasin ja näät minkä suohirviön ootkaan löytäny. Kyllä se eilen vielä näytti hyvältä.
 
-Cale - Päivät kun krapula parannetaan uudella kännillä. Yrität löytää tiesi jääkaapille, saatana kun jätin verhot auki, täällähän on valoisaa. Päivänvalo on kuin aurinko vampyyreille. Mutta ei se mitään kun jääkaapista löytyy korjaussarjaa.
 
Pisteet:
 
Gary Field 3p
krk 3p
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=193247