Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Media ja viihde
Aihe:Big Brother 2010
Aika:23.08.2010 19:25
Coe: Viime vuonna meni muutaman kerran överiksi alkoholin ja seksin kanssa, onko kanava tänä vuonna varovaisempi ja koko homma vain lantrattu versio viime vuodesta?
 
Toivottavasti olis vaan pelkkää banemista koko homma. On jo aika näyttää "oikeeta rakkautta" ruudussa, sen ainaisen tappamisen tilalla. On se jännä että kukkahattutädit valittavat siitä kun pinppi tai peenis vilahtaa ruudussa, mutta sen sijaan suolenpätkät ja veri saa kyllä roiskuta vapaaseen tahtiin. Tappaminen GOOD, seksi BAD!
 
Eli, lisää viinaa, lisää bb-banoja, lisää aivottomia bimboja ja ego-metroseksukkeleita ja kaikkea sitä kivaa mistä mie jään arkielämässä paitsioon (niin no, on miulla olutta ja avovaimo kyllä :)). Näyttäkää mistä todelliset pk-seutulaiset onpi tehty... niin me landellakin ymmärretään. Yritetään ainakin :)
 
Ennakkohaastatteluissa on ilmoitettu että heti eka viikkoina tärähtää, mistä on kyse?
 
Varmaan joku lähtee jonnekin Affenanmaalle vaihtoon ja tilalle tulee HEVIKARPAASI Norjasta. Eniten nimenomaan ärsyttää se, kun viime vuosina tehtävät ovat olleet todella puuduttavan tylsiä ja typeriä. Ideat loppu?
 
Silloin kerran oli hyvä se Trabant-video ja salatehtävä porailla reikiä vedellä täytettävään autoon. Silloin oli oikeasti ihan viihdyttävääkin settiä. Joku sellainen pipopää takkutukka siellä pyöri akkuporakoneen kanssa :)
 
Samoin konflikteja lisää. Oikeasti siis joku SS-mies ja mamu samaan huoneeseen. Ihan pelkkää vammailua ja "ylivarovaisuutta" jos viinilasin rikkomisesta lentää pihalle. Outoa menoa. Eikö ne tajua että välillä yhteiselossa tulee pienempiä ja isompia riitoja?
 
PS. kuinka nopeasti turvamiehet ehtivät taloon jos joku meinaa keittiöveittellä hyökätä jonkun kimppuun, esim. yöllä?
 
Tänä vuonna teemana on "Tunnusta Salaisuutesi, kulissit kaatuvat", mistä on kyse?
 
Ehkä siellä on BB:n kätyreitä ja salaisia agentteja? Joku onkin mukana vain kuumentamassa, kaaosgeneraattorina?
 
Ainoa varma asia on, että tänä vuonna juontajana on kissa nimeltä Susanna Laine!
 
Toivottavasti hänen touhunsa ja maneerit eivät ärsytä yhtään niin paljon kuin pimeän Vapun.
 
Tästä se lähtee.
 
Toivottavasti.
Onhan tuotantoryhmä vaihtunut? Eihän se Sami mikä-idiootti-nyt-olikaan ole enää remmissä? Toivottavasti parempia tehtäviä ja mielenkiintoisempaa seurattavaa kuin parina viime vuonna.
 
En voi sanoa pitäväni tai vihaavani BB-formaattia, mutta katson siitä huolimatta satunnaisesti, miten aika ja fiilis sallivat.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=193248