Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sartzan
Alue:Bassot
Aihe:Bassoa tytölle..
Aika:23.08.2010 07:15
RamoQ: Kyllä ne on soittotuntumaltaan varmaan on naismuusikoiden sormiin sopivia, mutta tuota meinasinkin että leluiltahan nuo näyttää..
Jossain 80-lukulaisessa purkkapoppiyhtyeessä olis voinut vielä toimia..

 
Naismuusikoitakin on niin monenlaisilla käsillä ja mieltymyksillä varustettuja kuten miespuolisiakin soittajia, ettei varauksetta pysty yleistämään ja suosittelemaan. Joidenkin käpälään varmasti istuvat justiinsa, mutta joidenkin ei. Näppien pituudesta itellä on muun muassa sellaisia huomioita, että olen kuullut varsin tyytyväistä kommenttia soittotuntumasta pesismaila-luokan kaulasta naisimmeiseltä, jolla on erittäin pieni käsi. Oma räpylänihän puolestaan on mallia leipälapio sukupuolesta huolimatta, ja ohuet kaulat eivät tunnu mukavalta kädessä. Ja useimmat naiset soittanevat kuitenkin ihan niillä tavallisilla soittimilla, eikä eriyisohuilla/-kapeilla/-lyhyillä. Jos musakauppaan lähtee kokeilemaan, kannattaa aloittajan tuttavan kopata rohkeasti vaan kokeiluun soitinta soittimen perään, siellä ei ole miesten- ja naistenosastoa erikseen, vaan lähtökohtaisesti soitin, mikä tuntuu hyvältä, on hyvä. Sitten kun soitin on löytynyt ja soittoharrastuksen aloittaa, kannattaa pyrkiä alusta lähtien hyvään soittoasentoon, vaikka ei varsinaisesti soittotunteja ottaisikaan. Huonolla asennolla kaikki soittimet tuntuu varmasti kolholta kädessä.
 
Noita Daisy Rockeja katsoessa tulee mieleen kyllä, että jos joskus tekis sellaisen 80-luku purkkapoppipastissivideon, niin nuo soittimet ois siihen kuin nenä päähän.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=193204