Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jenni Hot
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Euroteam - Norjalainen huijarifirma
Aika:22.08.2010 18:12
Terve kaikille.
 
Tässä ystäväni puolesta päivätolkulla reklamaatioita kirjoittaneena totesin, että on parempi aloittaa hypetys oikein kunnolla, että saadaan huijarifirmat kuriin.
 
Ystäväni osti ja maksoi netissä liput red-zone-katsomoon U2:n keikalle olympiastadionille virallisten kotisivujen kautta. Mutkien kautta lippujen diileriksi ilmoittautui Norjalainen euroteam.net yhtiö. Täysin uskomattomien kähinöitten ja "ongelmia lipputoimittajien" - kanssa - sähköpostien jälkeen tulee meili, että Camilla tapaa teidät perjantaina paikassa X ja saatte lippunne. Mitään lippuja ei kuitenkaan saatu, vaan henkilökuntarannekkeet, jolla pääsi salakuljetettuna kentälle. Ei siis lähellekkään red zone katsomoa.. Eli suomeksi, heillä ei vieläkään ollut lippuja keikalle, olivat jos missä kilometrien päässä lavasta ja ranteessa henkilökunnan ranneke, josta jos joku olisi jotain kysynyt, olisi heidät VARMASTI heitetty pihalle stadionilta.
 
Eli jos kukaan ikinä joutuu tekemisiin kyseisen firman kautta, tai on kokemuksia vastaavista (netin keskustelupalstat on aika täynnä vastaavia kokemuksia k.o. firmasta) niin kokemuksia rahojen takaisin saamisista tai tehdyista kanteista otetaan kiitollisena vastaan. Tällä hetkellä kaikki euroteamille lähetetyt sähköpostit tulevat bumerangina takaisin..
 
Olisi kiva saada pois tuollaiset yritykset kansainvälisiltä markkinoilta!!
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=193230