Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:OPJ1974
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Pedaalien säätäminen
Aika:21.08.2010 19:15   (muokattu 21.08.2010 19:18)
markkuliini: Gardigansin Erase and Rewind on hyvä, Led Zeppelinin Immigrant Song ja Michael Jacksonin Wanna be startin' something sitten jo tiheämpiä. Joskin tuo viimeonen on jo aikas paha. :)
 
Joo .. noita on tullut soiteltuakin (miihkalia tosin en) :)
 
Enemmän oli mielessäni apuja tämäntyyppisiin Rainbow'n biiseihin:
 
http://www.youtube.com/watch?v=FQukyoZBPko
 
Wolf to the Moon, Black Masquerade, Kill the King, yllä mainittu kappale... sitä 16-osa- tuplaiskuilua on aika vähän, mutta silti. Levyversiothan noista livejutskista vielä poikkeavat. Ja noilla ukoillahan on käytössä pedaalit x2 :)
 
Harmittaisi kovin "yksinkertaistaa" tai oikoa basarijuttuja. Näin olen nyt joutnut tekemään, kun basarikuviot menöö räpeltämiseksi ajoittain. Toisaalta sitten taas osaan kohtia itse sovituksellisesti haluaisi lisätä basarilla tavaraa, joten... Mahdoton tilanne?
 
E. Tuli tässä vaan mieleen, että noissa "hidastempoisimmissa" biiseissä jopa 32-osat menevät kohdilleen. Onko tässä indep... raajojen koordinaatio-ongelma, eli kun kädet tekee enemmän töitä näissä nopeissa, niin jalat ei pysy mukana, kun mielen hallinta on heikko? *valaistuminen*
 
Samaten, kun tarkemmin ajattelee, niin basarin polkeimiseen mulla vaikuttaa hitusen se, Komppaako oikealla kädellä haitsuun vai rideen??? Vai kuvittelenko vai... siis raajatreeniä lisää???
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=193181