Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:msm40
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Engl Savage 120 hurina ongelma + sananen putkista
Aika:18.08.2010 21:51
jome-x: Siirsin Tung Solin V6 paikasta V5 ja soundihan parani heti huomattavasti. Täytyy V6:seen tilata tuo TAD highgrade niinku joku tässä aikasemmin kirjotti.
 
Hurinaa oli edelleen, mutta pitkällisen pohdinnan ja testailun jälkeen olen 99% varma että syyn täytyy olla jossain/joissain tehdasputkissa. Kaapelit skulaa ja hurinaan ei vaikuta vaikka kitarapiuha ei ois ees kiinni nupissa.
 
Mites nuo loisteputkilamput vaikuttaa putkinuppeihin oikeen ku oon törmänny jo pariin otteeseen niistä ohimennen mainittavan?
 
No ei siinä mitään, näppäränä kaverina "löysin" savagen takaa nappulan, jolla valitaan toinen fx loopeista master loopiksi. Ja minähän siihen noise supressoria tunkemaan ja kappas, täysin hiljeni hurinat =) Ilmeisestikkin se master loop on päätteen jälkeen sit; tuli todistettua jälleen savagen monipuolisuus.
 
Eipä siinä muuta ku laitan kaikki uuet putket tilaukseen päätettä myöten, jospa se hurina siitä sitten rauhottus ja jos ei niin annan tuon noise supressorin roikkua tuosa master loopissa.
 
Onko muuten ehdotuksia pääteputkiksi? Sais olla jotku saaterin jämäkät ja laadukkaat, ei mitään t-kaupan ite leimattuja erikoisuuksia. Kaappina reeniksellä on tommonen celestion v30:llä oleva 4x12" harley bentonin budjetti kaappi.

 
Loisteputket ovat varsin oivia hurinageneraattoreita. Mulla on kotona soittotilassa moinen ja lähtee kyllä heti kunhan saan aikaiseksi vaihtaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193111