Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:G&L-kitarat
Aika:16.08.2010 16:43   (muokattu 16.08.2010 18:37)
Dropped C: Oho. Jopas on taantuma(?) rouhassu Soundataa...
 
Veikkaan ettei ole pelkkä taantuma... vaan kyse on "osien summasta".
Soundatalta lähti Behringer sekä Nord Electro (siirtyivät kummatkin Into-Luthmanin tuontiin). Behringeriä kuitenkin myytiin aikas paljon, ja Nordia näkee esim. Lenni-Kallella ja ties kuinka monella livekiipparistilla.
 
Toinen selkeä ongelma on miun mielestä Soundatan useat eri edustukset Ampegista Tannoyhin ja Denonista Laklandiin. Siinä kun varasto paisuu paisumistaan, mutta myynti ei, niin lopputuloshan on selvä. Varsinkin kun moni tuotteista sekä pro-audion että soitinten puolella on useiden tuhansien arvoista kamaa. Tulee kalliiksi seisottaa niitä varastossa...
 
Moisiin asioihin olisi pitänyt kiinnittää huomiota ihan eri tavalla. Jos menetetään iso edustus, niin jotain pitää saada tilalle. Esim. Noretron hankki XXL Audion, joka kilpailee selkeästi Behkujen kanssa. Jotain vastaavaa olisi ehkä Soundatankin pitänyt tehdä? Samoin karsia osa "huonoista edustuksista" pois, sellaisista jotka eivät ole välttämättömiä bisneksen kannalta. Niitä voi sitten koittaa haalia takaisin, kun tulevaisuus näyttää ruusuisemmalta. Omituista onkin, ettei asialle/asioille ole tehty yhtään mitään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193053