Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:spacemonkeyevolution
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:VHT Speacial 6
Aika:15.08.2010 18:41   (muokattu 16.08.2010 12:17)
trih: Jees. Ei siis edelleenkään kenelläkään käyttökokemuksia. 6v6 vs el84 kellään tietoa?
 
Tuommoinen löytyy. Varsin kohtalainen kotikäytössä, joskin tuppaa olemaan herkästi melko kovaääninen. Alkuun ihmettelin kun en saanut minkäänlaista särömaailmaa laitteesta, mutta olin sitten epähuomiossa tökännyt 16ohm lähdöstä 8ohm kaappiin. Ei hirveästi kokemusta ole muista pikkuputkareista, mutta mielestäni tuo on ihan ok soundinen puhtailla sekä tuubihuutajan kanssa pikkurosoilla, johon tuo lienee pääasiassa tarkoitettu. Metallia ei tuosta lähde semmoisenaan, tuskin kovin mahtisoundeihin pääsee speduillakaa. Ei tuo minusta häpeile samantyylisille pikkunupeille, joskin painotan, etten kovin perusteellisesti ole tarjotaan tässä kategoriassa perehtynyt.
 
Mitä tuosta 6v6 vs el84 nyt sitten sanoisi. Ei varmaan puhuta suurista eroista näissä laitteissa, mutta yleisesti kai tuo 6v6 pitäisi olla toistoltaan enempi ala/yläpää voittoinen, kun el84 ehkä enemmän semmoinen keskialueen huutaja, vähän kuten "isoveli" el34, mutta kuitenkin erilainen. Vaikea selittää, on niissä eroja, mutta putkien tuomat erot vähän vesittyy sillä että eri valmistajilla vahvistimissa on eroja jo muutenkin, eli pelkän pääteasteen perusteella ei oikein voi päätelmiä tehdä kokonaissoundista.
 
Efektilooppi kun vaan olisi, niin olisi kyllä arvostelultaan kiitettävä hintaisekseen, voi tuon ~100e käyttää paljon huonomminkin.
 
eDIT: virheitä korjattu
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193041