Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:latuska90
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 141 äänestys
Aika:15.08.2010 16:32   (muokattu 15.08.2010 16:35)
velsa:
Kaikinpuolin onnistunut veto. Ei moittimista. Velsa haltsaa duurisävytkin kivasti. Joitain oikein maukkaita herkkuhetkiä ja lopetus tuli puun takaa. Excellent. ++
 
krk:
Soundi juuri meikäläisen mieleen, pureva, hypermaukas ja leveä. Huh huh mitä bendejä ja vibratoja. +
 
blues guitar:
Soundit kohdillaan tässäkin, joka on tällä kertaa bluesahtavampi. Soitto peruskauraa, mutta ihan lievästi takkuilevaa. Ei pahasti kuitenkaan, vaan parempaan suuntaan on blues guitar menossa. Jatka samaan malliin.
 
Illu:
Aloitus peläytti. Heh. Wau-wau... itse en ole niin wah-pedaalin ystävä, varsinkaan jos se ei ole osaavissa käsissä. Treeniä lisää, niin aina paranee. Tais joku väärä skaalan boksikin vilahtaa.
 
apenaattori:
Jaahas, ja nyt tarjoillaan rockimpaa asennetta, mikä ei ole huono juttu. Lahjakas nuori kaveri tämä ape, että ei voi muuta sanoa. Mutta mutta, jos jotain nipottamista täytyy mainita, niin nuo tiluosuudet tuntuvat olevan irrallaan taustasta ja eivätkä ne tähän muutenkaan niin juuriaan myöten istu. No mutta, kokonaisuus on kasassa tässä.
 
MoreK:
Hyvällä soundilla perussoittoa. Apeakin raivokkaampaa rockvaikutteista fraseerausta. Tunnelma oikein jees. Toimii. +
 
MaQ:
Rocklinjalla jatketaan. Kahta edellistä päällekäyvämpää. MaQ haltsaa nämä jutut. Muutamia hyviä oivalluksia joissain fraaseissa. Jep jep.
 
WanhaWetäjä:
Konkarin paluu. Meininki sen kuin vain menee rankemmaksi rockiksi. Alkaa olla jo meikäläisen musamaun rajoilla. Tiluosuudet ei vain roots-musaan sovi. Kuitenkin yksi merkittävä juttu tässä vedossa oli, että nyt pysyttiin reilusti poissa jazz-sävyjen alueelta, ja se on plussaa.
 
BigPapa:
Papa näyttää niin selkeästi osaamisensa roots-musan puolella, että oravatkin putoaa puusta. Ei voisi paremmin nuotteja valita. +
 
JaSo:
Soundi hieman pinnalla ja kuivan oloinen. Soittokaan ei ota taittuakseen niin hyvin, kuin pitäisi. Kompastelua kuultavissa.
 
liljam:
Kultaisen keskitien soittoa ilman turhia riskejä. Ja taas kehittynyttä liljamia. Hyvä hyvä. Anna palaa vaan, niin hyvä tulee.
 
blaekie:
Ohhoh mitkä vibratot. Blaekien loistava "comeback". Soitto pitää otteessaan hyvin pitkälti loppuun asti. Lievästi taisi puhti loppua alun adrenaliinipurkausvibratojen jälkeen, mutta muuten oikein mainiota soittoa. +
 
Pisteet:
 
2p - velsa
1p - MoreK
1p - krk
1p - BigPapa
1p - blaekie
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=192999