Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tom Miking
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Roland TD4-KX - lisäsymbaalin hankinta
Aika:10.08.2010 14:07
Walmetti669: Setin mukana tulleesta manuskasta en kyl löytänyt tälläistä tietoa..pitää varmaan siis yytsiä nivaska uudelleen? Hienoa olisi jos olisi mahdolista..onhan siellä aivoissa jos jonkinlaista narinaa ja kihinää muillekin seteille, kuten techno, reggae, heavy drum yms yms..itse käytän vaan oikeastaan tuota normal-rumpusettiä (vaihtoehto 1)..siitä olen kyllä dempannut ja viritellyt pädejä mieleisekseni..
En jaksa koko manuskaa tähän ympätä mutta voit luoda ihan oman setin tai muuttaa niitä olemassa olevia. Mihin tahansa pädiin saa lähes minkä tahansa äänen, pitäsi onnistua kun valitsee menu -instrument ja vaihtaa sen instrumentin toiseksi.
 
Jos soundi ja soittotuntuma ei oleellisesti muutu, niin mikä pointti eri peltivaihtoehdoissa sitten on, vai onko nuo vaihtoehdot kehittyneemmille rumpuseteille?
Soittotuntuma toki muuttuu ja sitten muuttuu se että montako aluetta pellissä on (reuna, selkä ja kupu). Crashissä ei välttämättä sitä kupusoundia tarvitse.
 
Myyjä taasen vakuutteli puhelimessa että jos ostaa crash-pellin niin se on sit enempi crashi-soundinen..tai sit ymmärsin väärin..
Joko ymmärsit väärin tai sitten myyjä ei ole tiennyt yhtään mistä on puhunut. Saat vaikka bassarista crashin äänen ja crashistä pikkutomin jos niin haluat.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=192907