Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Peku911
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kitaratunnit: kuinka nopeasti opit?
Aika:09.08.2010 00:20
Joo on sanomista ja paljon.. :)
 
Siis tää menee pian taas sille linjalle, missä väiteltiin ihmisten oppimiskyvystä ja lahjakkuudesta, mutta ei mennä nyt sille tielle ollenkaan. Tai ainakin yritän.
 
Mutta mutta.. Jos otan itseni esimerkiksi, kun itseni parhaiten tunnen kuitenkin.
Otit puheeksi tuon petruccin soiton ja, miten se ajattelee soittaessaan, niin kyllä täytyy sanoa, että tuskin se haluaa mennä soittamaan jotain juttua kenenkään eteen, mitä se ei osaa. Opettelee yksin jossain hiljaisessa makkarissa tai ainakin niin minä ainakin teen ja sitten vasta näyttää sen jollekin kun/jos sen osaa.
 
Itse olen ainakin niin näyttämisenhaluinen ja epäonnistumista inhoan maailmassa ehkä eniten ja kaikessa täytyy minun olla paras. Se on kuitenkin ehkä se suurin motivaattori mulla ja se pakottaa mut eteenpäin ja paremmaksi. Missään en voi hävitä ja sen takia en näytä myöskään soittaessani asioita, mitä en osaa ja itsekseni ne harjoittelen ne sitten sellaiselle tasolle, että "kehtaan" ne taitoni näyttää.
 
Opettajallakin kun vielä kävin, niin joskus jäi "läksyt" viimeiselle illalle ja vedin sitten vaikka koko yön, koska tunnille en todellakaan mennyt, jos en hommaa osannut. Ja kertaakaan ei jäänyt tunnit väliin, että todellakin hommat osasin sinne mennessä.
 
Jotkut saattaa nyt sanoa, että ei soittamisen pidä mitään suorittamista olla vaan pitää olla aina hauskaa. Mulla se ei ole aina hauskaa, mutta silti soitan, niin mulla toimii ainakin.
 
Ihmisenä musta ehkä kertoo se hyvin, että kun intti alkaa tammikuussa, niin olen pitänyt nyt 8 kuukautta sellaista kuuria/treenijaksoa päällä, että kaikki kuntotestit tulen voittamaan (häviötä ei tule tapahtumaan) paitsi coopperissa joku saattaa ohi mennä, kun jääkiekkoilija olen, niin se ei ole mikään paras laji. Mutta tappiota missään siellä en hyväksy ja itseäni varten kaiken teen ja muiden hyvinvointi ei kiinnosta pätkän vertaa.
 
Vertailun vuoksi laitan ton viime viikon ohjelman tähän, jos jotain kiinnostaa. Ma: Sali ja säbäreenit. Ti: Aamulla salilla, Jäällä päivällä, illalla sali. Ke: Jäällä ja illalla säbäreenit. To: Sali ja Jäällä. Pe: välipäivä/biletys päivä. La: Aamulla sali hikoilin edellisillan nesteet kehosta salilla ja illalla kuntosali myös. Tämä päivä eli Su: Välipäivä.
 
Tuon tyylistä koko kesä ja kevät menty. Kunto on nyt kyllä aika kova jo, mutta toivon, että vielä kovenee huomattavasti. Punnerrustestiin 60 sekunnissa tavoitteeni on yli 70, mutta 75 yli ois kyllä sen verran kova, että siinä alikessunkin suu loksahtais, niin siinä kunnossa toivon olevani tammikuun testissä..
 
Nämä ajatukset ja toiminnat esittelin tässä vain sen takia, että ei kaiken täydy olla aina kivaa ja hauskaa, vaan joskus tavoitteisiinsa on tehtävä myös kovaa työtä ja itse ainakin nautin sitten kun tavoitteeni olen saavuttanut, mutta en minä muille näytä jotain lickkiä, jos en sitä varmasti osaa. Samaa pätee urheiluun. Itse opetellaan ja sitten näytetään kun osataan.
 
En mä kyllä mitä järkee tässä mun löpinässä oli ja ei varmaan yhtään mitään, mutta tulipahan kirjoteltua taas sellasta tekstiä, että varmasti naurua ja kenties vihaakin saattaa herättää jossain :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=192630