Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-septimisti-
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Les Paulista katoaa ääni
Aika:08.08.2010 00:18   (muokattu 08.08.2010 00:19)
V1N3: Ammattimiesten kanssa juteltuani päätyivät he siihen tulokseen, ettei WD-40 hajottanut potikoita. Koitin silti ruiskutella Contact-cleaneria VIELÄ viidettä kertaa, eikä toimi vieläkään. Yhden uuden asian huomasin, ääni ei treble-volapotikan 5-10 välillä katoa kokonaan, vaan kympissä kuuluu hitusen kun rankaisee lespoa tarpeeksi. Pitääpä viedä liikkeeseen korjattavaksi... Tattista silti kaikille (asiallisesti) vastanneille! :D
 
Hei tässähän sulla on mitä parhain mahdollisuus paitsi säästää rahaa, myös tutustua oikeasti siihen, mitä sen kitaran sisällä on, ja mitä kaikkea niillä voi halutessaan tehdä.
 
Välineet maksaa parikymppiä edullisimmillaan (kolvi, imuri, tinaa, teippiä, piuhaa). Koko konehuoneen osat mikkejä lukuunottamatta toinen samanmoinen päälle.
 
Revit kaikki kylmästi pois, tutustut vähän perusteisiin niin kolvaamisen kuin kitaraelektroniikan osalta ja sitten ei muuta kuin uudet osat tilalle. Homma ei ole mitään rakettitiedettä, pikemminkin päinvastoin. Ihan viitseliäisyydestä on kyse. Teet ton kerran ja otat hommaa vähän haltuun, niin viikon päästä sä haluat jo asentaa siihen lespaan 7-asentoisen kytkimen kontrolloimaan erilaisia puolituskonfiguraatioita.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192220