Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ilelee
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Roland TD-20KX
Aika:07.08.2010 20:36
En kyllä usko, että tuo TD-20KX tuo mitään huikeita parannuksia soittotuntumaan, veikkaisin kuitenkin, että suurin ero tuntumaa tulee pädeistä ja niiden koosta.
 
Itellä on TD-12 moduli, mutta soundit tulee läppäriltä, superior drummerista. Pädeinä on on noita 8 tuumaisia, ja yks 12 tuumainen rolandin mesh head, sekä nykyään jobeckyn 12-tuumainen virveli. Lautaset on taas Rolandia ja Yamahaa.
 
Jos nyt tekisin hankinnat, hankkisin ehdottamasti Jobeckyltä tai Diamondilta rummut, hinta-laatusuhde ihan eri luokkaa kuin ökykalliissa Rolandeissa. Lautaset on hankkisin Rolandilla, noi Yamahat ei oo oikein suuremmin vakuuttanut (oli selvästi halvemmat kyllä) ja muita hyviä vaihtoehtoja ei juuri ole, Hartit, Alesiksen surget, Pintechit sun muut pitää joko ihan liikaa meteliä tai tuntuma on kauhee. Rolandin VH-12 ei kyllä myöskään ole hintansa väärtti, mutta ei kyllä ole kokemusta muistakaan vaihtoehdoista. Moduli olis varmaan edelleen Roland, mut en tiedä tarvisko se olla edes noin kallis kuin toi TD-12, kun ei niitä modulin omia soundeja käytä (VH-12 tuki oli mulle se tärkein, sen takia hankin ton TD-12:sta), ne oli sen verran keinotekoiset näin amatöörinkin korviin.
 
Sen mitä oon tota Rolandin lippulaivaa katellut ja siitä lukenut, ni en kyllä ymmärrä mihin sen aivan huikea hinta perustuu.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=192776