Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kimurantti1
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Absoluuttinen sävelkorva - maksaa satasen?
Aika:07.08.2010 01:40   (muokattu 07.08.2010 01:56)
Äkkiseltään katsottuna uskallan aikamoisella varmuudella tuomita ko. sivuston täydeksi tuubaksi. Geneettisellä poikkeamalla nimeltä "absoluuttinen sävelkorvalla" on loppuviimeksi hyvin vähän tekemistä musiikin soittamisen kanssa. Relatiivinen sävelkorva on paljon tärkeämpi ja hyödyllisempi työkalu muusikolle, ja sitä pystyy treenaamaan aivan kuten mitä tahansa muutakin taitoa.
 
E: Joo, nyt kun luin pitemmälle niin toi sivusto on niin paksua tuubaa ettei mitään rajaa. Voi jeesus sentään:
 
"Did you know that for centuries the world's greatest musicians and composers have had a secret weapon that few others knew about?"
 
-
 
"More recently the skill of pitch recognition has helped musical greats including:
 
- Frank Sinatra
- Miles Davis
- Mariah Carey
- Stevie Wonder
- Jimi Hendrix
- Yngwie Malmsteen
- And many more..."

 
Tuollaisella listalla ei ole mitään muuta tekoa kuin kosiskella mahdollisimman monia hyväuskoisia höynäytettäviä. Samanlaista absurdia ränttäystä voi kuunnella vaikka TV-Shop -kanavilta joilla uskotellaan, että jotain sadan euron pärinävyötä pitämällä 10 minuuttia päivässä saa bodarin kropan kuukausissa. Siispä säästä rahasi, käytä ne ennemmin vaikka levyihin joista tykkäät ja ala plokkaamaan, opettelemaan ja nuotintamaan sitä kamaa. Se on tehokkain yksittäinen treenimetodi sävelkorvan kehittämiseen.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=192838