Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sticky fingers
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Taiteen tekemisen tuska ja ahdistus?
Aika:05.08.2010 20:01
velipesonen: Joku siis julkaisee tekemisistäsi levyn, vaikkeivät sinulla ole edes sävelmät valmiina? Luotto on niin kova? Sehän on jo niin kova kunnianosoitus että luulisi motivoivan tekemään maailman parhaat biisit. Teehän.
 
Noin muuten on erittäin tuttua; kaljaa kuluu, viinaa kuluu, pilkun paikkaa siirrellään lauseen sisällä ja lauseiden kesken. Annan seuraavan neuvon: Älä luota ammattimiehen sanaan vaan pidä herkeämättä kiinni omasta visiostasi aina masterointivaiheeseen saakka. Se kannattaa tehdä enempi ryhmätyönä. Et ainakaan pääse kovin paljon syyttämään muita jos lopputulos ei miellytä!

 
Tee aina oman pääsi mukaan, niin ei tartte syytellä muita!
 
Toistaiseksi oon ite nauttinut "uudelle" bändille biisien tekemisestä. Sopiva keikkasetti on kasassa ja keikkoja pitäs enemmälti alkaa tekemään. EP-projekti siintää mielessä, koska kotidemojen perusteella voisi saada hyvääkin aikaan, mutta toisaalta kynnys altistaa itsensä jo tuolle vakavuusasteelle arvelluttaa...
 
Mut siis ei. Biisinteko ei ole koskaan ahdistanut. Yleensä tehdään niin, että mulla on "valmis" biisi, joka sitten reenatessa hioutuu muutamassa viikossa kohdalleen. Hyvä systeemi.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=192771