Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aristoteles666
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Peavey 6505+ 112 combon särökanava
Aika:05.08.2010 15:14
Hellureiii: Taas olisi vähän kysyttävää :) Eli homma on se, että ostin tuon kyseisen vahvistimen ja olen kyllä tuohon aika tyytyväinen, mutta yksi asia askarruttaa säröpuolella.
 
Onko tosiaan niin, ettei säröä saa säädettyä sähisevämmäksi? Sillä soundi jonka itse tuosta saan on lähinnä tuota Kotiteollisuus-murinaa joka on kyllä hyvä juttu kun kompataan. Ja sitten soundi on myös mieleinen jos soitetaan sooloja, sillä tuo matala soundi on hyvin selkeä siinä hommassa. Mutta jos esimerkiksi soitetaan ns. sahausta yhdellä kielellä tai tehdään nopeita vingahduksia (lienevät virallisesti pinch harmonics-nimellä kutsuttuja), niin särö ei tunnu riittävän.
 
Onko nyt siis säädöissäni jotain pahasti vialla vai tarvitseeko tuo jonkun hyvän distortion pedaalin tuohon lisäksi pönkittämään särön kimakkaa puolta?
 
Tai voisiko olla mahdollista, että jos vahvistin on ottanut rahdin yhteydessä osumaa, niin voisiko jokin täräys aiheuttaa putkiin tms jotain jonka vuoksi vahvistin ei kykenisi tuottamaan ihan kaikkea irti? Nimittäin tuo paketti tuli saksasta ja samassa paketissa olleet kanavanvaihtopedali ja virtajohdot olivat palasina ilmeisesti jonkun täräyksen vuoksi (ne olivat vielä sijoitettu paketissa vahviostimen alapuolelle). Vahvistin kuitenkin soi äänellisesti ihan hyvin eikä mitään rahinoita tai kohinoita ole.

kai olet saanut uuden pedaalin?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192795