Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Maxson
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hyvä Blues sähkökitara aloittelijalle + neuvoja/ohjeita?
Aika:05.08.2010 12:51
Scuttle: Kun katot Martinsillantieltä päin, niin F-musiikin liike on ostarin oikeassa reunassa olevan rakennuksen sisällä. Menet vaan pääovesta sisään käytävälle ja F-musa on heti vasemmalla. Saman käytävän varrella on mm lidl, erätukku, kodinkoneliikkeitä cafe luna, jne.
 
Heti löytyi kun kävin, eli juuri saavuin takaisin..
 
Nyt sai sitten vähän tuntumaa millaisia pelejä on. En viitsinyt kauhean kauaa olla kun tosiaan olin lounastauolla. En esim hetinyt katsastaa vahvareita tai kysyä sivussa apua (Mikaa) kun keskityin sähkiksiin. Tulen käymään vielä muutamia kertoja..
 
Hieman jännitti kokeilla, kun siellä sivussa pari tyypiä veti aika hyvää settiä akustisesti. Classic Vibe Tele tuntui ihan mukavalta, painavempi mitä luulin, mutta hyvällä tavalla. Sormilla oli mukavasti tilaa, mutta kielet tuntui olevan todella löysällä. Eipä ole kummoisen näköinen, mutta sillä ei niinkään merkitystä tällä hetkellä..
 
Classic Vibe Strato oli myös melko mukava. Kevyempi, mutta sormet hieman 'ahtaammalla'. Vibrakampi hieman häiritsi, muotoilu aika upea.
 
Epiphone LP Standard Ep oli painavempi kuin Tele, mutta aivan upean näköinen. Melko samalta tuntui sylissä ja enemmän säätöjä kuin Telessä. Melko sama hinta myös.. Choices, Choices..
 
Täytyy seuraavilla kerroilla kysyä joltain jos voisi näyttää vähän miltä kuullostaa vahvariin kytkettynä, ja muutenkin enemmän infoa. Tuntui niin avuttomalta kokeilla itse jotain yksittäisiä sointuja, kun ei vielä osaa mitään..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192721