Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:progepappa
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kokemuksia Wangs-vahvistimista
Aika:04.08.2010 23:28
Eilen tuli verrattua pikku Wangsin saundia mulla lainassa olevaan Marshallin JTM30-putkikomboon, jossa on sanottu olevan paremmat cleanit kuin Marshalleissa yleensä. Marsuun on juuri vaihdettu laadukkaat putket (päätteessä Svetlana SED 6L6:t, kun tämä Marsu ei biassäädön puuttuessa pelitä EL34:lla). Wangsin cleanit päihittävät tuon Marsun vastaavat selvästi ja säröpuolikin oli paljon sitä parempi.
 
Wangs ottaa mielestäni myös hyvin vastaan pedaaleja. Kaikki kolme käytössäni olevaa säröpoljinta toimivat sen särön kanssa yhteen hyvin, samoin chorus, delay ja reverb efektiluupissa.
 
Ainoa miinus, joka tulee Wangsista mieleen on sen ärhäkästi toimiva master-volume, joka pitää kotona soitettaessa säätää millin murto-osan tarkuudella ettei talo räjähdä. Kotisoittovoluumi onnistuu kyllä, mutta on vähän hankala säätää se sille. Vähän laiskemmin avautuva master-vola olisi tuohon hyvä modaus.
 
Luulen, ettei Wangsin hinnalla löydy hevin parempaa vahvistinta, ja huomattavasti kalliimpienkin joukosta löytyy varmasti monta huonompaa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192710