Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jii.haanpaa
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Callaham tallat etc.
Aika:04.08.2010 14:01
-Juice-: Vaihdoin itse callahamin teräsblokin stratoon pari kuukautta sitten. Kyseessä on American Deluxe strato, joka nyt lähtökohtaisestikin pitäisi olla laatukamaa. Jos ero ei nyt ihan ollut kuin yöllä ja päivällä, niin varsin huomattava kuitenkin.
 
Callaham toi kitaraan paljon lisää kirkkautta ja sustainia. Yhdessä callahamin kammen kanssa tallan käyttö tuntuu erittäin jämäkältä ja tarkemmalta kuin aikaisemmin. Nyt oikein säädettynä tallalla pystyy tekemään mitä vain ilman että vire katoaa.

 
Minä kuorrutin muutama viikkon sitten pian vintageikään ehtivää toleranssistandardiani callahamin upgrade-kitillä (blokki, jouset, tallapalat ja kampi) ja vaikka skeptisesti soundiparannukseen etukäteen suhtauduinkin, niin pakko tunnustaa, että ero on korvin kuultava....jopa ilman hifistelyä ja pinnistelyä.
 
Ja kuten Juicellakin, niin myös täällä vire pysyy callahamin roinilla myyycket paremmin.
 
Harmittaa oikein, kun en tajunnut vaihtaessa ottaa kuvaa Callahamista ja orkkis blokista rinnakkain, ero on kyllä melkoinen ja Callaham painaakin huomattavasti enemmän.
 
Krhm, eihän tämä mitenkään välinevetoista harrastamista ole, muuten vain ensi töikseni pistin blokit vaakalle :) 91 Standardin tinaklimpillä massaa 230g ja callahamin rautablokilla 290g.
 
Tuolta tilasin:
http://www.specialtyguitars.com/

 
Täältä saapi myös kätevästi ja vikkelään: http://www.acmeguitarworks.com/
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192554