Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Scuttle
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hyvä Blues sähkökitara aloittelijalle + neuvoja/ohjeita?
Aika:03.08.2010 22:20   (muokattu 03.08.2010 22:21)
sikki-six: alkuvaiheessa humpparikitara on vaivattomampi soittaa, sillä ne soivat passelisti ilman runttaustakin :) Telet ja stratot tykkää kun niitä rääkätään ranteella ihan tosissaan - hienostunut LP taas laulelee jo kevyemmälläkin tatsilla.
 
Lespan hienous onkin just siinä että se soi: vähän kun kieliä pikkaa niin Soi. Tele on taas työmiehen kitara, sen kanssa saa tehdä hartiavoimin töitä. Strato on herkkä ja monipuolinen kitara, se reagoi herkästi pikkausvoimakkuuteen ja volapotikan käyttöön. Stratosaundi on erittäin hieno, j astrato on ergonomialtaan huippua, ehkä mukavin kitara soittaa. Lespan saundi on oikein komea mutta hyvin erilainen. Ei niitä voi laittaa paremuusjärjestykseen. Molempi parempi, eli kummatkin löytyy ja kumpaakin käytän :-)
 
Ymmärsin että budjetti oli tiukka ja ajattelin mainita vain yhden vahvarin, ja microcube on halpa, n 50 € käytettynä. ks.M.,etin tori ja huuto.net. Vox vt15 on myös hyvä valinta. Taannoin etsittiin bändimme basistin pojalle vahvistinta, ja raatimme päätyi suosittelemaan juuri vox vt-15:sta.
 
Maanantaina kurkin ikkunan takaa F-musiikki espoon uuden myymälän ikunan takana (avataan vasta huomenna). Siellä oli pitkä rivi fenkkuja jo seinillä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192721