Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tommiot
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kokemuksia Wangs-vahvistimista
Aika:03.08.2010 10:20
Antti1: 50W nuppi on "aktiivisessa" treenikäytössä. Särökanava liian kirkas (=pakko jarruttaa lisäeq:n ylimmän kaistan kanssa loopista), puhdas liian tumma (=pakko lisätä lisäeq:n ylimmän kaistan kanssa loopista). Noi ongelmat tulee esiin siinä vaiheessa, kun särökanavalla käyttää vahvarin pelkkää omaa säröä, tai vaihtoehtoisesti ottaa kaiken särön polkimista puhtaan päälle.
 
Vahvarin toiminta on pikkuisen erikoista siinä mielessä, että se kuulostaa vähän Pelle Hermannilta, jos gain ei lähesty maksimia. Toisaalta surinan määrä vahvarissa on ylipäätään pieni ja puhtaatkin pysyvät melko puhtaana potikka tapissa asti, joten niitä potikoita saa kyllä kääntää. Presence-säädöt on niin tehottomat, että kenen tahansa muun soittaessa eroa on mahdoton huomata ääriasentojen välillä. Kanavanvaihtajankin unohtivat lähettää mukaan, perkeleet.
 
Sitten taas toisaalta säätöjen osuessa kohdalleen siinä on hintaluokkaa tuijottaen erittäinkin hyvä soundi, se on melko kevyt (chassis mahtuisi paljon pienempäänkin koteloon), se vastaa kohtuullisesti soittodynamiikkaan ja ennen kaikkea se on ihan mukava laite käyttää sekä soittaa.

 
Pitäiskö modata miitissä sitä =)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192710