Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:PsychedelicWarlord
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Ozzy Hartwall Areenalla 9.9
Aika:02.08.2010 11:27
juhopetteri: ihan sama ku hakis areenan lavalle kehitysvammasen vanhuksen hoitokodista, ja sitten jengi hurraa sille. aivan käsittämätöntä kuraa. pistää kotona master of realityn soimaan, niin siitä jää parempi mieli, kun että maksaa 60e siittä että voi todeta ozzyn olevan valmis hautaan.
 
Ozzyn laulukunto on viime vuosina mennyt parempaan päin ainakin muutaman youtube-klipin perusteella jotka olen katsonut.Ozzyn kunto on vaihdellut vuosien varrella paljonkin.Sabbathin keikalla 1999 mies oli hyvässä vedossa ,mutta sen jälkeen on kuulunut toisenlaistakin kommenttia eivätkä vuodet ole vierineet jälkiä jättämättä.
 
Mutta,mutta..Laulamillaan Sabbath-biiseillä mies on ehdottomasti paikallaan - kuten myös soolomatskullaan.Ozzy ei todellakaan ole ns.jokapaikan höylä vaan äänen ja musan täytyy natsata.Osana tuollaista kokonaisuutta mies on vaikea korvattava ,koska äänenväri on niin persoonallinen.Tämä on helppo todeta vaikkapa Sabbathin Live Evil -levyltä War Pigs-biisistä: Dion tulkinta jää auttamatta Ozzyn vastaavasta - ikäänkuin biisistä puuttuisi jotain.Toisaalta Dion karjahteleva tulkinta on muutenkin hieman "oudon" kuuloinen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=192555