Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tommiot
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Inputin korjaus
Aika:31.07.2010 00:16   (muokattu 31.07.2010 00:17)
aristoteles666: se varsinainen jakki on kyllä vielä sen vahvistimen sisällä, siitä on vain lentänyt se mutteri päältä, en ole noita aukaissut joten en tiedä minkälainen jakki siinä on, mutta voisi olettaa että piirilevyyn suoraan juotettu, joten jokop se jakki on hajonnut (vahvistimen sisältä löytyy mustia muovinpalasia ja taivutettuja sentin metalliliuskoja) ja huonolla säkällä myös piirilevyssä voi olla halkeama,
tai sitten siinä on jakki josta menee johdot piirilevtlle, epäilen että on, silloin se on helppo kun vain vaihtaa jakin tai hyvällä säkällä onkii sen vanhan esille ja ruuvaa uudestaan kiinni.

 
Eiköhän siellä piirilevylle juotettu jakki oo. Hyvällä tuurilla joku perus PCB-cliffi, mutta Rolandin huollosta se tuskin mahdottomia maksaa kuitenkaan (positiivista kokemusta, huollatin yhen GK-2-mikin, huoltomies otti puolen tunnin hommasta pelkän osan hinnan =)
 
Jos tuttavapiiristä löytyy yhtään elektroniikan harrastajaa niin raahaa laite kaverille katottavaksi. Toi jakin vaihtaminen ei oo mikään maailman helpoin homma kokemattomalle. Se vanha jakki kun pitäis saada siististi pois, eikä piirilevyn johteita pidä polttaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192633