Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mishicu
Alue:Muut soittimet
Aihe:Apua, BOSS RC-50 ja GT-10B toisiinsa kiinni?
Aika:29.07.2010 22:33
fadvebu:
Tällä hetkellä midipiuhat kytkettyinä toisen laitteen outista toisen inniin ja toisen innistä toisen outtiin , "peruspiuhaa" olen kokeillut parissa eri reiässä huonolla (tuloksettomalla) menestyksellä.
 
Ongelmana on siis se etten ole saanut effektejä käyttööni, eivätkä laitteet näytä muita merkkejä niiden välisestä yhteydestä kuin tekstin "Midi Off Line" , joka ilmestyy toisen laitteen näytölle toisen sammutettuani.
 
Osaisiko joku auttaa? Jos joku jommankumman kyseisen laitteiden omistajista kommentoi niin vinkit aloittelijalle ovat erittäin tervetulleita!
-turhautunut :D
 
(ps. voiko olla olennainen tekijä ongelmassa:
-kuulokkeet ja mikki ovat kiinni loop stationissa, mikille ei kyllä edes olisi paikkaa geeteessä.
-en ole kokeillut vielä kytkeä GT:tä vahvistimeen)

 

 
No niin, en tiedä onko joku jo auttanu sua, mutta otetaan nää basic-jutut enste...
 
Tää on sun kytkentä kaavios: MIKKI-GTB10-RC50-VAHVISTIN/KUULOKKEET
Älä riko tätä.
 
Sulla täytyy olla XLR/PLUG-piuha, jonka toine pää on "normipiuhan" näkönen ja toinen naaras XLR. Tämä menee mikistä GTB-10:n inputtiin. Kaavio jatkuu normipiuhalla GTB10:n OUTPUT L/MONOsta RC50:n INPUT INST R(MONO):on ja RC50:n MAIN OUTPUT R(MONO):sta lähtee viimeinen piuha kohti vahvistinta.
 
Äskeinen kaavio pätee mono-, mutta ei stereokytkentöihin ja mahollistaa efektien käytön yksittäisissä loopeissa niiden sotkematta koko loopia.
 
Toivottavasti et turhaudu ja jatkat tällä tiellä, minkä oot valinnu. Dub FX tekee hienoa musiikkia näillä vehkeillä, mikset siis sinäkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=191673