Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Artemi
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:ALEXIS TAYLOR (Hot Chip, UK) DJ-set, ti 31.8. Club YK
Aika:15.07.2010 14:34
HOT CHIP -VOKALISTI ALEXIS TAYLOR DJ-KEIKALLE HELSINKIIN
Ti 31.8.2010 Helsinki, Club YK
 
Maailman tunnetuimpiin elektropopyhtyeisiin lukeutuvan Hot Chipin vokalisti ja keulahahmo Alexis Taylor saapuu alkusyksystä Helsinkiin. Ensimmäistä kertaa urallaan Suomessa vieraileva brittiartisti soittaa dj-keikan Club YK:ssa tiistaina 31. elokuuta.
 
Neljä albumia julkaissut Hot Chip on jo vuosia kuulunut elektropopin suosituimpiin yhtyeisiin. Lukuisista hittibiiseistään, kuten Over and Over, Boy from School, Ready for the Floor ja "One Life Stand, tunnettu yhtye on kerännyt mainetta myös kymmenillä remiksauksillaan ja kiertueillaan esimerkiksi LCD Soundsystemin ja The XX:n kanssa.
 
Perinteisemmän bänditoiminnan ohella Hot Chipin jäsenet, erityisesti Alexis Taylor, ovat kunnostautuneet myös tiskijukkina. Taylor on tuttu näky dj-kopeissa kotimaassaan Iso-Britanniassa sekä festivaaleilla ympäri maailmaa. Dj-keikoillaan artisti soittaa monipuolista tanssimusiikkia elektrosta aikuisrockiin ja räpistä viimeisimpiin indie-hitteihin.
 
Alexis Taylorin dj-taitoihin ja biisivalintoihin voi tutustua esimerkiksi arvostettujen DJ-Kicks- ja Bugged Out -sarjojen kautta julkaistujen miksauslevyjen avustuksella. Albumit sisältävät aiemmin julkaisemattomien Hot Chip -biisien ohella myös bändin suosikkikappaleita New Orderista Fleetwood Maciin ja Gang Gang Dancesta Ray Charlesiin.
 
Hot Chipin dj-levyistä ja -keikoista sanottua:
Just as capable of spinning at five a.m. as midnight Pitchfork
The mix is full of stuff a laptopper, a dance floor purist and a pop fan with an adventurous ear could love equally Resident Advisor
Aint no party like a Hot Chip party NME
Blending the liquid funk of Prince with some left field beats the band have hit upon a unique formula Clash Magazine
 
LIPUT:
15 EUR +mahd. toimituskulut. Ennakko: Tiketti.
 
www.hotchip.co.uk
www.myspace.com/hotchip
www.clubyk.fi
www.fullsteamagency.com
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=192249