Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kurrekullervo
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Parhaat jäynät järjestäjille/yleisölle/bändikavereille/ ym. ?
Aika:13.07.2010 20:59
1970-luvun alussa oltiin. Triokeikka eräässä hämäläiskaupungin Kaupunginhotellissa. Kuukauden veto, rummut, basso ja urut kattauksena ja kuusi iltaa viikossa; ma oli vapaa. No, rumpali ja basisti löysivät paikallisesta pilailuvälinekaupasta narupaukkuja eli noin 50cm puuvillalankoja joiden keskellä oli harmaa möykky. Kun narun päistä vetäisi kuului aika voimakas pamahdus kun pieni räjähde teki tehtävänsa. Miinoitus alkoi, eli kundit jäynäsivät tasaiseen tahtiin toisiaan ja minua eli tauon jälkeen saattoi olla basarin pedaali miinoitettu, bassokitaran virityskoneisto narutettu huomamattomasti kiinni styrkkarin johonkin nappulaan tai meikäpojan irtovolyymipedaali pamautti piisin alkuun tuplaefektin.
Bändikämpän wc:ssä oli huuhtelulaitteena ylhäälä seinässä vanha TEHO viritelmä joka toimi vetämällä rivakasti ketjun pääsä olevasta posliiniottimesta, se miinoittettin tottakai useampaan kertaan. Huipentumana oli se että vapaapäivänä (minä ja basisti oltiin stadissa eukkojemme kimpussa) rumpali (poikamies) oli skotannut akan ja hinannut tottakai saaliin bändikämpälle.
Kiihkeän aktin jälkeen kottarainen oli painunut kuselle ja huuhteluääniefektin jälkeen akka tuli eriöstä ulos kuin nuorten keihäs sekä kirkuen, vetäisi kuteet yllensä, otti ritolat ja lupaavasti alkanut romannssi päättyi alkuunsa. Tiistaina rumputaituri raportoi meille erittän värikkäästi tästä tapahtumasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=191270