Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:latuska90
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 204 äänestys
Aika:10.07.2010 19:56
apenaattori:
Tunnelmallista pyörittelyä Mark Knopflerin hengessä. Hennon maukkaasti ja tasaisesti huojuvat vibrat. Erinomaista soittoa. +++
 
Krice:
Puhtaat soundit jatkuu. Oikein hyvä soundi. Mukavan rennosti alkoi ja se rentous jatkuukin hyvän tovin, mutta nuo liruttelut eivät oikein toimi tässä. Lirutukset veivät kaikki pisteet.
 
Anselmi83:
Asiallista soittoa. Yhdessä kohtaa taidettiin lipsua selkeästi vääriin ääniin. Karkeasti 75% soitosta toimii, mutta se jäljelle jäävä osuus 25% ei oikein... No mutta, hyvähän tämä oli kokonaisuudessaan.
 
tono:
Taas kerran sitä tilutusta, joka ei tähän taustaan sovi. Eikä soitto muutenkaan oikein säväytä suuntaan eikä toiseen. Treeniä lisää.
 
bloodsucker:
Nyt kyllään ollaan pahasti hukassa sävellajin lajissa. Taitaa olla viereinen skaala, kun osa äänistä osuu. Kokonaisuus hajanainen. Lopussa slidea(?). Ilmeisesti, mutta sekään ei oikein rullaa kunnolla.
 
Ekespylly:
Hyvä soundi ja tyydyttävä efekti, jota säätämällä olis voinut saada vielä paremman kuuloisen. Soitto itsessään on suht sujuvasti kulkevaa perusmeininkiä. +
 
Uhosakke:
Hyvin alkaa ja kulkee jonkin aikaa. Mukavan rauhallista osastoa tässä vedossa, mutta kokonaisuus hieman tasapaksu.
 
cflempka:
Itse särösoundia tässä skabassa käyttäneenä, vasta nyt huomaan miten puhdas saundi olisi toiminut tässä taustassa. No, joskus toiste sitten. Hyvät soundit tässäkin, mutta myös tämäkin veto kärsii tasapaksusta kokonaisuudesta. Lisää ideoita kehiin, niin hyvä tulee.
 
JaSo:
Mukavaa napsuttelua ja mielenkiintoista rytmitteylä. Oiva lopetus. ++
 
krk:
Wau wau... ööh, soitto oikein taidokasta krk:ta, mutta nyt ei tuo soundi oikein napannut tällä kertaa.
 
Pisteet:
 
3p - apenaattori
1p - Ekespylly
2p - JaSo
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=192042