Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Lonesome
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Todd Rundgren
Aika:16.03.2004 08:39
Rundgren on tehnyt poppia (Something/Anything, Hermit Of Mink Hollow), progea (Todd Rundgren's Utopia), sinisilmäsoulia (Nearly Human) ja kaikkien näiden sekoitusta psykedelialla höystettynä (A Wizard A True Star, Todd).
Hittejä ei ole kertynyt kuin muutama (Hello It's Me on ehkä suurin), johtuen vain siitä, että mies on tehnyt aina mitä huvittaa.

 
Rundgren on mulle taas tätä "pitäis perehtyä paremmin"-osastoa. Kyllä noita Utopian levyjä tuli kuultua jo silloin 70-luvun lopulla ja nostetta oli, varsinkin kun TR oli monen suomalaisen huippumuusikon mieleen. Tai ainakin mulle tärkeät Järvisen Alppu ja Pave Maijanen "sekosivat Rundgreniin". Another Live:stä kyllä tykkäsin ja taitavaa touhua kaiken puolin. Ei vaan täysillä kolahtanut, mutta miehen tuottamat levyt kyllä sai aina erityishuomiota.
 
Tuo poppi-osasto oli jäänyt vähän hämärän puolelle, joten kun äkkäsin aikanaan sattumalta Anttilasta cd:nä Hermit Of Mink Hollow-levyn, niin yllätys oli suuri. Siis se kolahti oikeastaan proge-osastoa paremmin. On nimittäin melodiat hallinnassa suorastaan beatles-tyyliin...
 
Mies taitaa tosiaan olla nero :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=55075