Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:LD systems akt-PA
Aika:04.07.2010 14:20
fenderman: Kova vertailu kumpi parempi?
 
Oletko ihan varma, että tuontyyppinen on sitä, mitä tarttet? Kyl noi taukomusan toistossa ghettoblasterit pesee mennen tullen, mut...
 
Kun noissa yläpäät taitaapi olla passiivit, eli ilman tota subia tai erillistä päätettä yläkaappeja ei sit käytetä. Se voi olla haluttu ominaisuus, tai sit ei.
 
Sit jos tarkastelet noit paketteja ilman subia, niin käteen jää tehonkestoltaan ja muutenkin melkoisen mitättömän oloiset laulukaapit.
 
Nois tanssitouhuissa kumminkin laulu on se, minkä kuulumisesta tarttee ensisijaisesti huolehtia ja siin ei subbarilla tee yhtikäs mitään. Rummuist lähtee ääntä ihan semmoisenaan, skittastyrkan ei tartte kummoinen olla, kun jo siitä tulee ääntä ihan perkeleesti ja jos basistilla on jonkinmoiset kamat ittellä, ni bassonjumsuttelukin sinne saliin kyl kuuluu. Laulun ja kiiboordin suhteen sit saattaa olla nihkeämpää. Tuohon sit ensisijaisesti auttaa jonkinmoiset kelvolliset laulukaiuttimet.
 
Kovin kulunut on vinkki, mut jos aktiivipömpelit kiinnostaa, ni tsekkaa vaikka Mackien srm450 tai rcf 310a. Juu, maailma on varmasti väärällään parempiakin ämyreitä, mut vahvistimen kera alle tonnin parihintaan niit on pahuksen vaikea löytää. Tanssitouhuissa saattaapi kans kiinnostaa se, et ton ärceeäffän kymppituumaisen roudattavuus on ihan huippulia. Kantaa portaissa ja menee heittämällä pikkufiiatin takakonttiin. Ääntäkin lähtee sevverran, et työväentalosta hääväen luukuttaa halutessaan ulos lähimmästä aukosta, joka ei välttämäti ole ovi. Niin, se äänen laatu on kans semmoista, et jokseenkin poikkeuksetta porukka on tyytyväistä.
 
Tontyyppistä aktiiviämyriparia on sit helppo halutessaan myöhemmin täydentää sil subbasella, jos tuntuu et semmoista kaipaa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=191692