Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JeanK
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Linux ja musiikki
Aika:03.07.2010 17:41
Kiitos kommenteista, linkeistä ja musiikista.
 
Jätin jakelupähkäilyn pois, jottei sepustus olisi venynyt tuskastuttavan pitkäksi. Arch Linuxia harkitsin itsekin, mutta se vaikutti vaativan perusteellisen opiskeluvaiheen. Pääasia on kuitenkin musiikintekeminen, ei ohjelmoijan taitojen hankkiminen, vaikkei niissäkään sinänsä mitään väärää ole. Toinen mahdollinen oli Debian, mutta reaaliaikaytimen kasaaminen tuntui hankalalta. Fedora ja CCRMA toimii varmaan hyvin, mutta parin vuoden takaiset pieleen menneet yrittelyni sen kanssa lannistivat. En usko, että minimaali-Ubuntu esim. Archille paljon häviää.
 
Remastersys on epäilemättä hyvä varmuuskopioinnin helppouden puolesta. Muuten se vaikutti minusta jakeluun raahatulta möhkäleeltä.
 
Olit käyttänyt, Sysimetsä, Hydrogenia. Pidän Hydrogenista, mutta sen tähänastiset rumpusatsit ovat kuulostaneet vähän ohuilta ja tunkkaisilta ja hankaluutena on myös se, että satsien rumpukartat eroavat toisistaan ja standardista. Siksi olen soittanut Addictive Drums -lisäosaa VSTHostin avulla. Kappaleissasi rumpukomppi soi minusta paremmin. Mitä rumpusatsia tai -satseja käytit? Vai oletko muokannut runpuraitaa tai -raitoja?
 
Tuota Jamendoa täytyy harkita.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=136394