Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:latuska90
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 135 äänestys
Aika:03.07.2010 00:36
BigPapa:
Winteriä kuunnelleena soundihan on lähes esikuvan kaltainen. Hieno sellainen. Mutta itse soitto ei tällä kertaa edusta parhainta Papaa.
 
blues guitar:
Räväkkä aloitus, jossa onnistunut vibra. Raakaa soundia ja samanmoista soittoa, joskin hieman epävarmaa. Kelpo veto kuitenkin.
 
Illu:
Kovin on arastelevaa soittoa. Fraseeraus ei-niin-bluesia, joka lievästi kuulostaa pentatonisen tylsähköltä pyörittelyltä. Harvoin venytyksiä, että enemmänkin liu'utuksia sävelestä toiseen. Tiedä sitten onko tässä yritetty myös vibratoa, mutta kovin epätasaista on. Kokonaisuus hakee paikkaansa.
 
Teijo K.:
Puhaltelua perinteiseen tyyliin, mutta ajoittain kuulijaa ärsyttävää. Tarkoitan tällä niitä kohtia, jossa mentin räpeltämisen ja ns. pelleilyn puolelle. Muuten kyllä pysytään asiallisuuden karsinassa.
 
tono:
Pari ensimmäistä säveltä lupaavia, mutta sitten siirrytäänkin empivään osastoon. Valitettavasti bendit ja fraseeraus ei oikein toimi 100& tehokkuudella.
 
apenaattori:
Jostain syystä diggaan tästä niin kutsutusta Claptonin tavaramerkistä, "Woman-tonesta". Tuo oman mielenkiintoisen sävynsä tähän. Ape on kyllä selkeästi perillä bluesin perinteestä ja kehittynyt huimasti soiton joka alueella. ++
 
krk:
Krk:lta löytyy mun mielestä ennemmän TUNNETTA soitosta kuin esim. täydellistä teknistä taituruutta. Ai että noita karvat pystyyn nostattavia bendejä, kun tulee niin puun takaa yllättäen. Kivoja sävyjä nuottivalinnoissa, jotka noudattavat kivasti taustaa. Oikein hienoa. ++
 
Kuha:
Kuha on kyllä sellainen keppimies, että kaikki on otettu huomioon ennen kuin näihin taustoihin soitetaan. On nää Kuhan vedot kyllä semmosia symppiksiä, että... +
 
arkkikansleri:
Perusveto. Tasaista ja yllätyksetöntä, muttä ei kuitenkaan käsistä sen pahemmin karkaavaa. Ok.
 
dieter:
Hah, hauskat sanat ja hyvin laulettu, sanoo laulamisesta ja lyriikoista ymmärtämätön. Puolenvälin jälkeinen soitto-osuus herkkua. Soundikin viilattu lähes Pekka-Albertiksi. Jiihaa! Loistavia bendejä ja vibroja, sekä maukas tatsi. Kyllä kelepaa. Olis ansainnut kyllä pari pistettä, mutta Kuha vei toisen... +
 
MadMatt:
Taattua Masa-laatua. Joskin nuotteja on välillä liikaa. "Less is more" toimisi kyllä tässä kohtaa. Muuten kyllä aivan uskomattoman taidokasta soittoa, ei siinä mitään.
 
MaQ:
Kaveri on kehittynyt matkan varrella huomattavasti. Soitto on entistä varmempaa. Taimi kunnossa, tekniikka hallussa ja vibrat laulaa. Nyt ei kuitenkaan sävelvalintojensa puolesta oikein säväyttänyt. Onhan tässäkin hetkensä, mutta niitä hyviä hetkiä on niin vähän.
 
haukkis:
Vaihteeksi tämänkin skaban kirjavassa kaartissa, pääsemme myös kuulemaan puhdasta soundia. Haukkiksen omaperäinen vibra on omiaan luomaan tunnelmaa. Jees.
 
Pisteet:
 
2p - apenaattori
2p - krk
1p - Kuha
1p - dieter
 
Väsymys päällä, että joukossa voi olla hieman sekavia kommentteja...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=192001