Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:krk
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 135 äänestys
Aika:02.07.2010 23:43
Roots 135
 
BigPapa
T-Bone Walkerin hengessä paukkuu ja vähän venyykin. Todella tärkeä kitaristi, jonka jalanjäljissä kulkevat niin B.B. King, Chuck Berry kuin monet muutkin puhumattakaan kerrannaisista sukupolvista. Erinomaisen toimiva ja tyylitajuinen luenta aiheesta.
 
blues guitar
Mukavan narskahteleva soundi ja rento mutta rytmisesti tiukka, jopa keefmainen fiilis. Sun soitto on hyvällä mallilla bg!
 
illu
Vihainen nuori mies sanoo sanottavansa ja sanoo painavasti. Sulla on rytmit hyvin kohdallaan, sävyjä vielä vähän lisää niin soiton mojo kasvaa uusiin mittoihin.
 
Teijo K.
Alkaa olla aika tanakkaa harppufiilistä. Ei Chicago-soundia, mutta ei se mitään. Musikaalista.
 
tono
Pienen pientä pieteettiä, ei ollenkaan surkeaa kuitenkaan. Lisäsäväystä toisivat ajoittaiset piipahdukset duurin puolella (vaikkakaan esim. Hendrix tai SRV eivät niitä juurikaan tämäntyyppisissä harrastaneet, eli ei se välttämätöntä ole).
 
apenaattori
Tummissa vesissä meloskellaan, lähellä woman tonen alkulähteitä. Hyvät maisemat.
 
krk
xxx
 
latuska90
Tarkoitusperät ja vaikutteet eivät jää hämäräperäisiksi, vaan näyttäytyvät kristallinkirkkaina. Pätevää soittoa, mutta se kaikkein syvin tutkayhteys jää tällä kertaa ehkä aavistuksen katveeseen.
 
Kuha
Täydellisen taiturimaista bluestunnelmointia. Rapeaa, uhkeaa, inspiroivaa, oivaltavaa. Isäntämäisen kokonaisvaltaista, kaikenkattavaa ja suveereenia soittotekniikkaa ei tarvitse erikseen kuvailla, huomioida tai pisteyttää, koska se on täysimääräisesti valjastettu palvelemaan ainoaa oikeaa tavoitetta - taiteellista vaikutelmaa. Ei tästä voi antaa kolmosta vähempää, sääntöjen puitteissa ei valitettavasti voi enempääkään antaa.
 
arkkikansleri
Eineen moduloitu tsaundi, mutta soittohan pelailee ehdoilla fundamenteilla, ehdoitta.
 
dieter
Oikein piristävää vokaalia ja asiallista kitaraa. Soittomies kyseessä.
 
MadMatt
Huhhuh, happi loppuu hengästyttää. Taitavaa, pisteille.
 
MaQ
Mukavaa jamihenkistä pelaamista, B. Gibbons tulee paikoin mieleen.
 
haukkis
Long time, no hear - vanha kunnon blyysvibra on entisellään. Hienoa autenttista tunnelmointia.
 
Pisteet
 
1p - BigPapa
3p - Kuha
1p - MadMatt
1p - haukkis
 
Hyviä, tunteisiin vetoavia ja pistetasoisia vetoja oli mm. blues guitarilla, latuskalla, dieterillä ja Teijo K.:lla, mutta Kuhan huippuveto rohmusi tällä kertaa niin suuren osan pisteistä, että ne katosivat kuin kaste kesäiseen aamunkoittoon.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=192001