Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:HYVÄOLO
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:WILKO JOHNSON soundi-tunteeko Wielä joku..
Aika:30.06.2010 19:52
Tervehdys.
 
Mahtaisikohan vielä löytyä joku joka muistaisi vanhoja Dr Feelgood hittejä 70-luvun puolen välin tietämistä. Sellaisia kuten Sneakin Suspicion, Another Man, Roxette, Down by the Jetty, I Can Tell, Going Back Home ja sen sellaisia.
 
Mistäköhän saisi niihin nuotteja/kautta tabulatuureja, kun en ole niin hyvä kitaristi että saisin blokattua levyltä. Tietääkseni niitä ei ole koskaan virallisia tehty missään mutta ainahan on joku mestari voinut itselleen tehdä tai omaa sellaiset vehkeet joilla niitä saisi blokattua ja joka kirjoittaisia siten että sen kun tulostaisi sitten.
 
Tietäisiköhän joku, kun pidän Wilko Johnson ia omassa tyylissään ihan ylittämättömänä, siis samoin kuin Djangoa tai Randy Rhoads ia omissaan.
 
Olisikohan täällä joku filantrooppinen sen kaltaisia tietoja/ taitoja omaava muusikko kuulolla? kiva olisi yrittää soittaakkin kun on niitä ihan polvenkorkuisesta kuunnellut.
 
Jos et sattuisi tietämään, mutta tietäisit jonkun paikan/henkilön joka kenties voisi auttaa, olisin tiedosta tosi kiitollinen.
 
Pete
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=191958