Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Andy J.
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Electro-Harmonix Deluxe Memory Boy / TC Electronic Nova Repeater
Aika:29.06.2010 13:32
Moi,
 
mulla oli pitkään Nova Delay, ja reilu viikko sitten taloon tuli Deluxe Memory Boy. Mikäli Nova Repeater on soundiltaan yhtään isoveljensä kaltainen, ovat pedaalit varsin erilaisia; yhdistävänä tekijänä se, että molemmat tuottavat viivettä ja että niissä on tap-tempo.
 
Nova Delay oli todella hyvän kuuloinen ja monipuolinen, aina tosin, tummimmillaankin, melko "crisp", eikä MINUSTA kuulostanut kovin paljon analogidelaylle, hyvälle toki lähes aina. DMB taasen ei ole "crispiä" nähnytkään, toistot ovat melkoisen tummia ja "suttuisia", ja kuten edellä mainittiin, modulaation ja ekspressiopedaalin avulla laitteesta saa irti melkoisen häiriinytneitä soundeja. Nova Delayn modulaatiot olivat luonteeltaan hyvin hillittyjä.
 
Eli omien kokemuksien summa summarum: Nova Delay on monipuolinen, erittäin hyväsoundinen digitaalidelay. DMB taasen omalla tavallaan monipuolinen, mutta erittäin tumma ja analogisen kuuloinen analogidelay. Kukin tyylillään, meikäläisen tämänhetkisiin mieltymyksiin DMB sopii erittäin hyvin, low-cut ominaisuudella sai toistoista siivottua hieman alapäämuhjua pois, mikä hieman selkeytti toistojen soundia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191863