Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Synastikki
Alue:Koskettimet
Aihe:Korg Triton ja pianot
Aika:25.06.2010 13:54
kiva että täällä on tullut edes jonkun verran arveluita :D paljastan nyt noita "oikeita vastauksia" ettei tosiaan tarvitse Jussia kuluttaa pohtimiseen ;)
Eli piano 1 on Tritonin sisäisistä sampleistä väännetty ja se yrittää jäljitellä tritonin piano-expansion kortin pianosaundia.
Piano 2 on peräisin ulkoisista sampleistä jotka on ladattu space4keys.com:ista ja tämä kyseinen on jäljitelmä Kurzweilin classic-pianosaundista
Piano 3 on Triton Classicin omia samplejä ja factory setin pianosaundi
Piano 4 on ulkoisista sampleistä ja on ladattu http://www.synthaddicted.com/synthaddicted/Downloads.html täältä. Kantaa nimeä Steinway ja on sivuston mukaan peräisin korgforumsin AKAI CD Poolista.
Piano 5 on combinaatio jossa on sekä Piano 2 ja Piano 6 mixattuna.
Piano 6 on peräisin samasta samplesetistä kuin Piano 2, mutta jäljittelee Kurweilien Rock-piano
 
Omista mielipiteistäni sen verran, että ensimmäistä kertaa sain näitä vertailtua ja kyllä tuo piano 4 (eli tuo Staikkari-sample) vie noita muita. Tuossa samassa satsissa on vielä muutamalla eri EQ:tuksella noita pianoja joista yksi on enemmän ylämiddleä (ehkä pianosoolohin tms.) ja toinen hieman tummempi, jossa ei ole niin paljon tuota kilisevää yläkertaa.
 
Ulkoisten samplejen koosta vielä sen verran että tuo Staikkari-setti koostuu 2 multisämplestä joiden koko on yhteensä vähän yli 10M ja tuo S4K:sta ladattu kurzi setti koostuu myös kahdesta multisämplestä ja kokoa on lähes 16M.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=191786