Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mickey76
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kokemuksia Epiphonen ES335 DOT :sta
Aika:24.06.2010 20:17
Kyllähän tuolla sitä "akustisen tuntumaa" saa, mitä se tarkoittakaan. Eli kyllä se puoliakustisuus siitä soundista läpi paistaa, mikäli ei ihan turbosäröillä paisko.
 
Itse olen moisen omistanut n. 4 vuotta, enkä kyllä keksi mitään negatiivista sanottavaa siitä, enkä tiedä montaa muutakaan, joka keksisi. Itse soitan hieman kaiken tyyppistä musiikkia: rokkia kaikkine lajeineen, bluesia, kantria jne. ja kyllä tuo taipuu niihin kaikkiin.
 
Tuttuni, joka soittaa kokolailla Johnny Winter -tyyliin bluesia (soittanut jo n. 30 vuotta) osti myös Dotin pari vuotta sitten Stratojensa ja Les Pauliensa joukkoon, ja ainut asia, josta hän on kitaraa kritisoinut on sen lapa! :D
 
Youtubesta muuten löytyy yksi sälli, jolla on aika paljon näitä Dot -videoita siellä, joku D Cooper (no, äkkiäkös kaivan...) http://www.youtube.com/user/dcooper830
ja hän on myös eri foorumeilla kirjoitellut niistä ja vastaillut kyseistä kepukkaa koskeviin kysymyksiin. Ja diggaa soitella niillä ihan originaaliosilla ilman mitään muutoksia tai päivityksiä - kannattaa tsekkailla!
 
Minään ylistyspuheena tätä ei kuitenkaan kannata ottaa, tarkoitan vain, että hintaisekseen kyseessä on erittäinkin hyvä kapine.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191811