Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jaxen
Alue:Koskettimet
Aihe:Ensimmäisen analogin hankinta!
Aika:24.06.2010 11:54
Erittäin mielenkiintoista läppää täällä.
 
Oman syntetisaattori.. keräilyn aloitin vasta viime syksynä, mutta tuo kaman keräilyvietti näyttää tosiaan olevan aika vahva näillä soittimilla. Kitaroitahan riittää kun on kaksi vähän erilaista, mutta synat..
 
Vuosi sitten harkitsin hetken Moogin Little Phattya, mutta laitteen hinta/monofonisuus saa kyllä raapimaan päätää. Niiden lisäpedaalien ja moduulien takia sitä vähän harkitsin.
Toinen mitä kelailin oli DSI:n Evolver, mikä ainakin Youtuben mukaan olisi taipunut hyvin Tangerine Dreamailuun. Se ei kuitenkaan olekaan sitten oikeasti analoginen ja päädyin samankaltaista ääntä päästään digitaaliseen Blofeldiin.
 
Onko kellään teistä analogimiehistä moduleista rakennettua monsteria? Katselin tota Thomannin katalogia ja siellä on suhteellinen 'halvalla' noita MFB:n palikoita. Mietin vain, että miten helposti niistä saisi rakennettua oman Tonton? Onko ne edes mistään kotoisin. Kelailin lähinnä, että jos joskus pystyisi soittamaan keikkoja, niin muutaman laatikon modulaari voisi olla ainakin visuaalisesti ihan näyttävä. Kai sillä saisi jotain drone-pohjaakin soitettua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=191785