Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wradlin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistinta
Aika:22.06.2010 22:47   (muokattu 22.06.2010 22:48)
Elikkäs, täytynee tehdä uutta aihetta kun tuon toisen aiheen lainaaminen ei oikein ota tuulta alleen.. Lainaan itseäni nyt toisesta ketjusta:
 
Mulla on siis tarpeena hommata uusi vahvistin nykyisen Microcuben tilalle. Budjettina n. 200 e ja vehkeen pitäis soveltua kotona soitteluun sekä satunnaisiin jamitteluihin rumpujen ja basson/kitaran kanssa. Ääntä siis pitäisi jonkinverran lähteä. Ja tyylinä raskaampi rock tyyliin GN'R, AC/DC ja Crüe.
 
Budjetti kun on mikä on (eikä se siitä oikeasti veny), niin joudun tyytymään trankkukomboon. Watti/ohmimäärän pitäis olla riittävä yllälukeviin tarpeisiin. Tärkein kysymys onkin että riittääkö esim. 30 w trankku jamitteluun muiden soittimien kanssa?
 
Uutena oon katsellut t-kaupasta eniten seuraavia:
 
http://www.thomann.de/fi/marshall_mg30fx_new_wh_ltd.htm
 
http://www.thomann.de/fi/peavey_envoy_110_new.htm
 
Kysymys siis kuuluukin, riittääkö nui sellaiseen melkein-bändin-kanssa soitteluun? Varsinkin tosta Peaveystä lähti youtubeklippien perusteella ihan ok soundit. Molemmissa on 10'' kajari, mutta mitä sanotte, riittääköhän nuissa teho kohtuulliseen käyttöön? Saundien ei tarvi olla mitään JCM-tasoa, tarve vaan olis saada microcubea isompaa vehjettä.
 
Lisäksi Fenderin comboja löytyy 65 ja 100 w versiot, joissa kummassakin on 12'' kaiutin/ttimet. Hyvältä vaihtoehdolta vaikuttais vaikkapa tämä:
 
http://www.thomann.de/fi/fender_fm65r_gitarrencombo.htm
 
Korostan nyt siis, että mitään huippusaundia ei tarvita, kunhan saa rocksäröt aikaiseksi ja ääni riittäisi satunnaisiin jameihin "bändin" kanssa. Haulla on tullut katseltua ja aika ristiriitaista on, osa sanoo että 30 w ei riitä mihinkään ja osalle taas riittää. Kommentteja?
 
E: ja heti typoja...
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191759