Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:käyhis
Alue:Bassot
Aihe:jazzbasso aktiiviseksi
Aika:22.06.2010 00:38
Saat tilattua sen suoraan lähteeltä, John Eastilta. Postikulut on 6,5 puntaa eli kympin verran euroissa. Sillä on käytössä world pay mikä on ihan loistosysteemi, saat maksettua siis vaikka visa electronilla nettipankin kautta koko hoidon ilman lisäkuluja.
 
Noi on musta todella hauskoja noi retro sarjan etuset. Ne ei parhaalla tahdollakaan oo neutraaleimmasta päästä vaan värittää kyllä jonkin verran soundia. Ite tykkään, tuli skidisti paksumpi ja tuhdimpi soundi ja tarvittaessa pirun agressiivisia ja läskejä ääniä irtoaa.
 
Siellä on sitten nää perinteiset trimmipotikat joilla voi säätää mikrofonien voimakkuutta. Huonoina puolina on, että tossa standardiversiossa ei ole sitten passiivista tone potikkaa laisinkaan ja mikki asetuksetkin on passiivitilassa rajoittuneet joko kumpaankin mikkiin tai pelkkään tallaan, jos oikein muistan, kun itelläni ei oo toi standari j retro. Eli passiivipuoli on aika pitkälti olemassa vain turvaverkkona jos patteri hyytyy.
 
Ongelmahan tossa perusjazzarin "aktivoinnissa" on toi tilan puute. Siihen pikku koloseen ei kuitenkaan oikeen voi istuttaa läjäpäin potikoita kun patterinkin pitää mennä johonkin, tossa perusmallissakin ne kaikki kolme on näitä kaksikerroksisia potikoita. Jos työkalut pysyy lapasessa niin voit toki tehä patterikotelon ja jyrsiä uuden jakin paikan, jolloin saat tuon nelipotikkaisen version istumaan. Saapahan ainakin sen tonepotikan. Se tone potikka toimii muuten aktiivitilassakin, mikä on musta aika loistojuttu. Vähän niinkuin toinen, (tai iteasiassa kolmas; yksi potikoista on vedettävä bright switch) diskanttisäädin joka kuitenkin toimii vähän erilailla kun ite diskanttipotikka.
 
Sen verran täytyy sanoa, että vaikka pidänkin itseäni passiivihenkisenä, niin eipä ole kauheasti tullut kajottua tuohon etuasteen katkaisijaan..
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=191659