Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rofa
Alue:Koskettimet
Aihe:Miten Nord Electroon ala-manuaali?
Aika:18.06.2010 12:46
Moro,
 
Olisin siis hankkimassa alamanuaaliksi Nord Electrolle toista kosketinsoitinta.. Kuitenkin sen verran problematiikkaa liitty aiheeseen että pakko kysyä miten muut tämän homman ovat ratkaisseet..
 
Eli tarvitsen keikkatilanteita varten kakkos-soittimen, josta löytyisi perus-soundeja joka lähtöön; Pianoja, stringsejä ja mitä kaikkea nyt vaikkapa perus-Casioistakin jo löytyy. Toisaalta välillä sen pitäisi toimia Hammond-alakoskettimistona.
 
Kysymys onkin miten sen kakkoskiipparin roolia voidaan kätevästi vaihtaa lennosta? Välillä se toimisi siis hammond-alamanuaalina, ja välillä taas se toimisi itsenäisenä kiipparina (eikä siis lähettäisi silloin MIDIä electroon) jolla voisi soittaa kuitenkin samaan aikaan kuin hammondeja.
 
Pitääkö hankkia joku tietty ammattilais-keikka-kiippari missä on tehokas (kallis) MIDI-ohjauskeskus, vai pystyykö muutaman sadan euron budjetilla jo saamaan jonkunlaisen (vaikka käytetynkin) ratkaisun tähän?
 
Onko muita Nord-Electro-soittajia jotka olisivat jo ratkaisseet tämänlaista ongelmaa?
 
Tietty, voisi hankkia jonkun pelkän midi-controllerin ja sen lisäksi vielä perus-kiipparit, mutta sitten niitä onkin jo kolme, eikä perus-pubin lavalla ole enää tilaa, treenikomerosta puhumattakaan..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=191651