Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitarakamasuosituksia äänentoistofirman vuokrakalustoon
Aika:16.06.2010 11:13
nannne: Pari Peaveyn classic:ia tai HK:n edition tubea. Aika edullisesti saa parin haalittua. Vara mööpeli kai on kuitenkin löydyttävä jos vahvistin tuhahtaa? Kai noista tehoakin löytys, luulis.
 
Täällä on näköjään lähdetty lähestymistavalla "omien mieltymysten ja hifistelyn pohjalta mennään" liikkeelle. Aloittajan kannattaa kyllä harkita parikin kertaa, miltä pohjalta ollaan liikenteessä. Hankitaanko esim. sellaset skittakamat (lähinnä vahvarit) ettei "vaativien soittajien fiilis latistu", ja otetaan tietoinen riski, että huoltokulut tulee olemaan jonkinmoiset, vai lähdetäänkö kunnon rental-meiningillä liikkeelle, ja panostetaan kestävyyteen ja mahdollisimman pieniin ylläpitokuluihin. Nimittäin vuokravehkeet optimaalisesti on "pomminkestäviä ja tusinakäyttäjän hallittavissa" sekä tietysti muutenkin käyttövarmoja, kaikki muu esim. loistava soundi, mitä sillä sitten tarkoitettaneenkaan, on plussaa.
 
Mitä tulee tuohon kommenttiin "edullisesti hankittavissa" - eihän sillä suinkaan tarkoiteta, että ne vahvistimet olis jotain second-hand kamaa? Moisten hommaaminen vuokrafirmalle ei tule halvaksi, koska ihan ensittäin ne pitäisi huollattaa..
Tää säie tosin käsittelee otsikon mukaan kitarakamoja, mutta jos on tarkoitus täyttä backlinea vuokrata, täytyy tosiaan olla myös basso- ja mielellään myös kosketinsoitinvahvistus rivissä. Mikäli tarkoituksena olisi vuokrata "koko paketti" niin sitten joku peruspöntöllinen rumpusatsikin ehkä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191558