Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dropD
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:vox night train
Aika:16.06.2010 08:58
käsi: kiitosta, tämä oli aika valaisevaa. käytän kitaroina gibsonin lp classicia jossa on aika kuumat mikit, ja sitten on epin dotti ja epin es-175. tone/volume potikoilla nyt jonkin verran varmaan pystyy pelaamaan. Ja oma roolini on olla rytmikitaristi, suurin osa biiseistä on rockimpaa tavaraa, mutta muutama herkempi biisi mahtuu joukkoon.
 
cleaniä juuri siksi haen, että ottaisin keikoilla säröt ja parit muut efektit pedaaleista, eli sen kliinin tarvitsee olla ihan ok/siedettävä niissä biiseissä joissa sitä tarvin. Nekin on ainakin tällä hetkellä poppia joten lievä säröytyminen ei haittanisi. toki tulevaisuudesta ei tiedä mitä tarvii niin senkin varaan kaipaan tuota kliiniä.
 
tosiaan itseäni joskus on hämännyt noi watti määrät, mutta kun 5wattisillä kompoilla/nupeilla on soitellu on usko hieman karissut siitä mihin noita 100watin mörssäreitä tarvii ennen kuin pääsee isoille lavoille soittamaan. kukin menee millä menee. ite pidän näistä hieman pienemmistä:)
 
editti': ja kaluston koko ratkaisee myös. bändissä on 7 jäsentä, ja lavat pieniä niin ei sinne rantasaunan kokoista marsun stäkkiä voi viedä. enkä usko vaikka kokoonpano joskus vaihtuisi, että noiden mestojen lavat isonee

 
Ja niiden 100W tarve vähenee entisestään kun lavat isonee... 15W riittävyydestä sen verran omaa kokemsta / näkemystä, että jonkn verran treeneissä (ja yhden keikankin) tuli soiteltua Laneyn VC15 kombolla (treeniksellä tosin 4x12 kaapin kautta). Tuo treenisvola oli ainakin tuon vekottimen lähes minimi, millä cleanit alkoi kunnolla elämään. Eri asia on sitten onko se pikkasen päätteestä kurttautunut clean paras pohja pedaalisärölle. Riippuu niin haetusta lopputuloksesta. Mulle kyllä toimii justiinsa hyvin, mutta ehken kaikkein jämpteimpiin suoritushevisysteemeihin ei.
 
Viimeiset kolme keikkaa olen soitellut Hayden MoFo:lla. Mukava roudata eikä puhti ole päässyt likimainkaan loppumaan...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191544