Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPHe
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Rumpuja hankkimassa
Aika:15.06.2010 12:16
Nyt olen edennyt asian kanssa sen verran, että olen käynyt katselemassa settejä kaupassa ja keskustelemassa parin myyjän kanssa. Muutama asia pyörii kuitenkin päässä ja ajattelin vielä kysyä muutamaa juttua.
 
Ensin pari kauppiaan esiin tuomaa asiaa. Nykyisin tehdään parempia rumpuja kuin ennen ja samalla rahalla ssa paremmat kuin esim 10 vuotta sitten. Tämä varmastikin johtuu tuotannon siirtämisestä Taiwaniin/ Kiinaan, mutta täällä kun näyttää olevan yleisenä käsityksenä, sieltä ei voi tulla mitään hyvää. Ja itse kysymys olikin, että onko joku kokemuksen kautta todennut uudet kaukomaanihmeet jotenkin huonoiksi ja missä mielessä.
 
Lisäksi kaipaisin jonkun laista määrettä "hyvät rummut". Voiko jonkun hintaluokan ja esim valmistusmaan perusteella jo todeta riittävän hyviksi? Tässäkään en kaipaa esim toteamusta tyyliin:"Jenkki ludwigit", vaan mikä olisi vaikka ko Ludwigin halvin ns hyvä rumpu sarja nykyisistä malleista.
 
Ja yksi tällä palsatalla esiin tullut asia on että "Pearl on paska.". Kuitenkin musa kaupan setä piti Pearlia helposti myytävän merkkinä hyvän maineen, laadun ja kestävyyden vuoksi. Ja myynti esite oli kieltämättä aika vakuuttava.
 
No niin tässä olisi vielä pari kysymystä, joihin siis en kaipaa pelkkiä mielipiteitä, vaan jos olisi jotain kokemusta tms. Itse en ole rumpali ja samalla tiedän mikä ero on Gibsonilla ja jollain Anttilan kitaralla. Valitettavasti vaan Gibsonin USA laatukin on yliarvostettua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=190858