Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tsugu Way
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Remu & Hurriganes 1990-2010
Aika:14.06.2010 12:40
Ei näyttänyt olevan tuoreeltaan yhtään Hurriganes-ketjua, joten en halunnut nostaa mitään viisi vuotta vanhaakaan. Ja toisaalta tämä asia ei koskekaan ns. alkuperästä Ganesia 70-80-luvuilta.
 
Eli kysymys kuuluu, että oletteko kuunnelleet/hankkineet näitä Ramu plays Hurriganes tai Spirit of Hurriganes jne levyjä viimeiseltä parilta vuosikymmeneltä? Itselläni on ollut vanhana ganes-hardcore-fanina vähän kaksijakoinen ja nihkeäkin suhtautuminen näihin Rempun "jälkihurriganes"-levyihin. Ehkä siihen vaikutti muutama huonohko keikka, joten näihin levyihin ei ole tullut hirveästi perehdyttyä.
 
Nyt hankin kuitenkin viime viikolla divarista 1995 julkaistun In the spirit of hurriganes cd:n. Aikoinaan se tuli hätäisesti kuunnelta ja elämään ei jäänyt itselleni kuin Born to Rock-biisi. Mutta anyway, nyt ostin - ja viikon olen kuunnellut putkeen. Ja kyllä on saatanan kova levy. Siis aitoa Rock`n rollia parhaimmillaan! Standback on upea avaus. Sitten Bembroken laulama Juicy Lucy räjäyttää tajunnan. Eikä mannbergin Motorwaykaan jää paljoa noille. Puhumattakaan lopuista biiseistä. En nyt ala tätä yhtään vertaamaan alkuperäisiin Ganes-levyihin. Ei tarvi, eikä kannata.
 
Koetin tuossa googlettaa, että montako levyä näitä "jälkiganeseja" on ilmestynyt. Jostain syystä en löytänyt yhtään kattavaa listaa. Kun näytti aina vissiin jotain puuttuvan. Onko joku perehtynyt? Tähän voisi laittaa täydellisen listan?
 
Ja ei jaksais keskustella tässä yhteydessä ainakan kovin paljoa Remun keikoista, kun niistä saadaan aina vaan aikaiseksi väittely, että osaako Remu enää rummuttaa. Eli ei sitä kiitos. Mutta levyistä!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=191522