Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kimirr
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ei pöllömpi Marshall Bluesbreaker !
Aika:11.06.2010 08:13
svilo: Tästähän tuli oikein muikea, toivottavasti *asiakas* tykkää !
 
http://www.youtube.com/watch?v=uTp4WctNOSQ
 
Juuri sopivasti tehoja mihin vain.
 
/sv

 
Tervehdys Sam ja muut.
 
Ko. asiakas eli minä tykkään kovasti! Kiitos Sam jälleen kerran, erittäin hyvästä modauksesta sekä asiantuntevasta palvelusta. Ei ole tarttenut kertaakaan pettyä, olihan tää jo kolmas sinulla modautettu vahvistin. Ceriatone JTM45 , DR-Z ja nyt tää BB.
 
Bluesbreakerin tyypillinen kireys yläpäässä on pois, EQ toimii paljon paremmin, tehot on paljon käyttökelpoisemmat, soittotuntuma on paljon parempi, soundi on todella inspiroiva. Kliinit on marsuksi todella hyvät, 6L6 vaikuttaa tietty siihen... Tärkeä asia on myös se että nyt toimii myös bändin kanssa hyvin.
 
Speduja syö paljon paremmin kuin aikaisemmin, speduilla saa myös eri tyyppistä kuin pelkkää SRV osastoa. Näköjään se vanha totuus että hyvän perussaundin päälle voi rakentaa hyvillä speduilla monipuolisen kattauksen pitää paikkaansa.
 
Tulipas siinä superlatiiveja, mutta vahvistin joka hankinta hinnaltaan (+modaus päälle) ei todellakaan ole boutique kamppeita lähelläkään, soundiin voi olla erittäin, erittäin, erittäin tyytyväinen! Suosittelen lämpimästi muillekin Svilon "pikku" trimmausta vahvistimeen, toimii!
 
-K
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191316