Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:slowdive
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Levyhylly digitaaliseksi ja ääni ulos stereoista
Aika:10.06.2010 17:38   (muokattu 10.06.2010 17:41)
Tästä on varmaan puhuttu monesti, mutta kun ei nyt löydy niin puhutaanko täällä vähän lisää..
 
Olen tässä puolileikillään miettinyt koko levyhyllyn (pikkuisen vajaa tuhat CD:tä) siirtämistä fileiksi johonkin mistä niitä voisi kuunnella, ja tarvisi vinkkejä missä nyt mennään tällä alalla kun en ole yhtään kartalla tässä jutussa.
 
Ensinnäkin, mikä olisi nopein ja paras keino tehdä tuo homma? Tähän asti vähäiset työmatkamusat siirtänyt ihan vaan Windows Media Playerilla ja se kyllä ihan kestää aikaa sekin jo per levy.
 
Toisekseen, olen kuitenkin siinä mielessä oldschool-levynkuuntelija että en halua selata 40000 biisiä vaan tutustua/kuunnella levyihin ihan kokonaisuuksina. Mikä siis olisi paras laite tai systeemi että homma pysyy ns. kasassa, käyttö miellyttävää jne. Entä varmuuskopiointi, miten ja millä?
 
Kolmanneksi, haluaisin siitä vehkeestä riippumattoman tästä perheen tietokoneesta. En halua istua aina koneella kun kuuntelen musiikkia, vaan aikomus on joka tapauksessa jatkaa musiikinkuuntelua ns. perinteiseen tyyliin, ja tarkoitus on sijoittaa lähitulevaisuudessa stereoihin ja vinyylisoittimeen, joten samalla voisi tuonkin asian järjestää vastaamaan näitäkin tarpeita, ja mahdollisesti päästä eroon levynvaihtohommasta CD:itten osalta.
 
Eli vinkkejä, linkkejä, laitesuosituksia jne.
Kiitti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=191432